SQL Error: SELECT * FROM session WHERE (sessionid="")and(`sessionid`<>'')
SQL Error: SELECT sessionvars as vars FROM session WHERE (sessionid="")
PHP Error
ERR.NUMAR : 2 [_ERR_WARNING]
ERR.MESAJ : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/micula/public_html/lib/mysql.inc:10)
ERR.MODUL : /home/micula/public_html/php.init.php
ERR.LINIE : 38

SQL Error: UPDATE session SET sessionvars="YToxOntzOjg6Imxhbmd1YWdlIjtzOjI6InJvIjt9" WHERE (sessionid="")
SQL Error: UPDATE session SET sessionvars="YToyOntzOjg6Imxhbmd1YWdlIjtzOjI6InJvIjtzOjExOiJtb2RfcmV3cml0ZSI7czo4OiJkaXNhYmxlZCI7fQ==" WHERE (sessionid="")
Primaria Comunei Micula

PRIMARIA COMUNEI MICULA

Judetul Satu Mare

COMUNICATE DE PRESA - detalii PROGRAM LEADER

» Inapoi PROGRAM LEADER 26.03.2010 21:05 Asociatia de dezvoltare microregionala a comunitatilor din zona satmarului a obtinut o finantare din programul FEADR, Axa 4-LEADER, 431-Fuctionarea Grupurilor de Actiune Locala dobandirea de competente si animarea teritoriului, Sub-masura 431.1 – Construcţie parteneriate public–private. Parteneri in prezentul proiect sunt primariile: Botiz, Dorolt, Lazuri, Livada, Odoreu, Paulesti, Vetis, Viile Satu Mare si Micula (aici va fi functiona centrul microregional.). In cadrul proiectului vor fi realizate: pliante de prezentare al teritoriului, strategia de dezvoltare a microregiunii, se vor organiza consultari publice in fiecare localitate a microregiunii in vederea identificarii necesitatilor de dezvoltare, 40 de persoane reprezentanti ai persoanelor juridice, ONG-urilor si administratiilor publice vor face o vizita la cate o microregiune tip LEADER in Slovacia (Ardovo) si Ungaria (Tapiogyorgye). De asemenea, se va organiza un workshop de o zi n Satu Mare unde vor fi invitati nu doar reprezentanti din microregiune, ci vor putea participa orice persoane interesate de abordarea LEADER. Contractul de finantare a fost semnat in 28 decembrie 2009. Durata proiectului este de 4 luni.


Fisiere: